חדשות בארץ

הנרצח ה-135 במגזר הערבי: בן 67 נורה למוות סמוך לכאבול

כוחות מד"א שהוזעקו לכביש 70 סמוך לצומת כאבול מצאו את הקורבן ללא דופק וללא נשימה עם פציעות חודרות בגופו. המשטרה פתחה בחקירה 

הרצח בכאבול
הרצח בכאבול | צילום: צילום: תיעוד מבצעי מד"א

גבר בן 67 נורה למוות הבוקר (שלישי) בכביש 70, סמוך לצומת כאבול שבגליל. כוחות ההצלה שהוזעקו למקום נאלצו לקבוע את מותו בזירה לאחר שנמצא ללא סימני חיים.

בשעה 06:28 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב אשר על אדם שנפצע באירוע אלימות סמוך לכאבול. חובשים ופראמדיקים שהגיעו למקום איתרו את הפצוע כשהוא מחוסר הכרה וסובל מפציעות חודרות קשות.

חובש רפואת החירום במד"א, גמאל אבו רומי, סיפר: "הפצוע שכב כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה עם פציעות חודרות בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלו הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותו במקום".

חדשות סרוגים

שוטרי משטרת ישראל הוזעקו לזירת האירוע ופתחו בחקירת נסיבות הירי.

לפי הערכת המשטרה, הרקע לאירוע הוא פלילי, אך כלל נסיבות המקרה עדיין נמצאות בבדיקה.

הרצח הבוקר מצטרף לגל האלימות המתמשך בחברה הערבית, והוא מעלה ל-135 את מספר הנרצחים במגזר הערבי מאז תחילת השנה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות