תחזית מדאיגה. ברשות הפלסטינית מעריכים כי ארגוני הטרור חמאס והג'יהאד האסלאמי יוכלו לשגר רקטות מיהודה ושומרון אל עבר יישובים ישראלים בתוך שנה.
על פי הפרסום של אליאור לוי בכאן 11, החשש בקרב בכירים במנגנוני הביטחון הפלסטיניים כי במידה וקצב ההברחות הנוכחי מירדן אל עבר הרשות הפלסטינית יימשך, ארגוני הטרור יצליחו לשגר רקטות הדומות ביכולותיהן לרקטות שחמאס משגר מרצועת עזה אל עבר ישובי העוטף.
ההברחות הבאות מירדן כוללות כספים, חומרי נפץ וידע מארגונים פרו איראניים דרך ירדן אל עבר הארגונים בשטחי הרשות הפלסטינית.
אמש פורסם כי ראש הממשלה נתניהו מתבטא בדיונים ביטחוניים סגורים ואומר כי "לא ניתן להתעלם מהפעילות והעשייה של הרש"פ, יש לכך יתרונות לא מבוטלים עבור ישראל. קריסת הרשות הפלסטינית היא לא אינטרס ישראלי כעת. יש צורך בקידום פעולות שייצבו את הרשות, כדי למנוע הסלמה בגזרה".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים