'פורום תקווה', המאגד משפחות חטופים שהמתנגדות לעסקה וקוראות להמשיך במלחמה בעזה עד לחיסול ארגון הטרור הרצחני חמאס, מתייחס לפרסום של עמית סגל, לפיהן אסור ללוחמים להרוג חלק מהמחבלים שמחזיקים בשבויים אם אינם משתייכים לארגוני טרור.

בהודעת הפורסם נכתב: "הערב פורסם כי ייתכן וצה"ל יימנע מתקיפת אזרחים שאינם משתייכים לחמאס או לג'יהאד האיסלמי, אפילו אם היו שותפים לטבח הנורא או לחטיפת אזרחים וחיילים. זו למעשה המשכה של הקונספציה, והשישה לאוקטובר כאן ובגדול".

"ההתייחסות לחוטפי אהובינו כ"חפים מפשע" אם לא קיבלו תעודת חבר בארגון טרור ספציפי, פוגעת בנו ובשלום אהובינו. אנחנו זועקים ודורשים ממפקדי הצבא, לתקוף להשמיד ולהרוג כל מי שהשתתף בטבח, כולל מי ש"רק" חטף. המחשבה שחוטפי הילדים שלנו לא יהיו מחוסלים אם יתברר שהם לא משתייכים לחמאס או לג'יהאד האיסלמי היא מזעזעת בעיננו, זו טעות מוסרית, צבאית, ולאומית".