חוויה שאסור לפספס: פסטיבל ירושלים מזרח ומערב
בפעם השנייה ברציפות יתקיים פסטיבל מזרח ומערב ירושלים, בבריכת הסולטן. בין האומנים שצפויים להתארח; דני סנדרסון, אהוד בנאי, מתי כספי, שלומי שבת ועוד

ב 3 וב 4 ליולי יתקיים בבריכת הסולטן בירושלים האירוע הגדול של הקיץ בבירה פסטיבל ירושלים מזרח ומערב. מדובר בהפקה מרהיבה וחד פעמית שמתקיימת כבר בפעם השנייה ברציפות.
מופע הפתיחה של הפסטיבל שיתקיים ביום רביעי 03/07, מביא אל הבמה את הקסם הסוחף של המוזיקה היוונית, את הפאר המלכותי של המוזיקה הערבית, את הריגוש הענק שבמוזיקה הטורקית ואת כל הצלילים שמתנגנים כאן באגן הים התיכון. גליקריה, נסרין קדרי ושלומי שבת יחברו לתזמורת לערב חד פעמי שכולו להיטי ענק אהובים שנוצרו בשכונה שלנו, ערב שהוא חובה לכל מי שהמוזיקה הזו מרחיבה את ליבו.
בחמישי, 4/7, מאסטרו תום כהן ותזמורת ירושלים מזרח ומערב יארחו את אהוד בנאי, דני סנדרסון ומתי כספי. הערב השני של הפסטיבל מקבץ יחד שלושה מוזיקאים אגדיים ששינו את הסאונד הישראלי מקצה לקצה. אהוד, דני ומתי היו מהראשונים שהצליחו לתרגם את הקסם של המערב לעברית וליצור ממנו סגנון מקומי וייחודי, כזה שמחבר בין יבשות וזמנים. יחד, הם חתומים על מאות שירים שהפכו לקלאסיקות וליוו את ההיסטוריה שלנו. יחד, הם יעלו לקונצרט ענק ומרגש שכל שיר בו הוא פיסה קטנה מהסיפור שלנו.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו