אירועי הירי ברוסיה: הרוגים בבית הכנסת וכנסייה
שני אירועי ירי במחוז המוסלמי של רוסיה כנגד כנסייה ובית כנסת, לפחות שלושה שוטרים נהרגו בשתי הזירות, כומר הכנסייה נרצח במקום

לאחר המתקפה על בית כנסת בעיר מחצ׳קלה במחוז דגסטאן, פרץ אירוע ירי נוסף כנגד כנסייה בעיר דרבנט.
על פי דיווחים מהשטח, באירוע הראשון חמושים פתחו באש לעבר שני שוטרים ששמרו בכניסה לבית כנסת בעיר מחצ'קלה שהיא בירת מחוז הרפובליקה של דגסטאן. השוטרים נהרגו בזמן קרב היריות והחמושים שרפו את הניידת שהייתה במקום והציתו את בית הכנסת, לא היו מתפללים במקום בעת המתקפה.
מספר דקות לאחר מכן דווח על אירוע ירי נוסף כנגד כנסייה בעיר דרבנט, גם היא בדגסטאן. על פי הדיווח מדרבנט, באירוע הירי כנגד הכנסייה נפצעו לפחות שישה בני אדם נפצעו ושוטר וכומר הכנסייה, מצוד נפתח אחרי היורים.
דגסטאן הוא אחד מהמחוזות שמרכיבים את רוסיה, ומורכב ברובו מאוכלוסייה מוסלמית לא רוסית, בתחילת המלחמה התפרעו הדגסטאנים בנמל התעופה הבין לאומי במחוז לאחר שהתפתחה שמועה על נחיתה של מטוס ישראלי במקום.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו