חיזבאללה מנסה להניא את ישראל ממלחמה בצפון. הארגון פרסם הלילה סרטון של דקה ועשרה בו מצולמים עשרה אתרים בישראל שלכאורה עתידים להיות מטרה עבור החיזבאללה במקרה ותפתח מלחמה.

צייצני הציר השיעי קיבלו הנחיה לפרסם את הסרטון בכל הרשתות, הכולל כיתוב בעברית: "הוא אשר יחשוב על מלחמה עמנו יתחרט אינשאללה".

הסרטון מהלילה נראה פחות מקצועי ומרשים ומהסרטון הקודם בו חיזבאללה פרסם תיעודים של נמל חיפה ותשתיות קריטיות באזור הקריות ואיים בפגיעה בתשתיות ובאזורים אזרחיים.

כזכור, לפני חמישה ימים, פרסם חיזבאללה סרטון של רחפן המופעל ע"י הארגון, נע בחופשיות במשך זמן לא מבוטל בישראל ללא כל איום על ידי כוחות הבטחון הישראלים.

חיזבאללה קיבל אחריות הבוקר על מתקפת כטב"מים מתאבדים נגד בסיס בבית הלל, בתגובה לחיסול אתמול באזור אלח'יארה במחוז אלבקאע, בו נהרג בכיר בארגון אלג'מאעה אלאסלאמיה, בלבנון.