השר יואב בן צור התראיין הבוקר (חמישי) ברדיו ירושלים ודיבר על הסערה סביב חוק הרבנים: "נמנעתי להתראיין בימים האחרונים, מסיבה ברורה, אני וחבריי לתנועה, עסוקים נטו בעשייה למען האזרחים ובפרט בנושאים הקשורים למלחמה.

הבוקר שברתי שתיקה, לא ייתכן שהשרים והחכי"ם של ש"ס שהם הכי חרוצים בעבודת הממשלה ובחקיקה בכנסת, יהפכו אותם לשק חבטות של גורמים פוליטיים שכל מה שמעניין אותם זה כותרות פופלוסיטיות".

עוד אמר בן צור: "למה מינוי שופטים בעת מלחמה זה סביר ורבנים לא? כחבר בוועדת למינוי שופטי עבודה, הייתי שותף לפני מספר ימים לבחירת 22 שופטים לביה״ד לעבודה. תפקיד רבני זה לא ג'וב זה תפקיד ממלכתי, אנחנו ממנים רבנים מכלל גווני האוכלוסייה, שניים מתוך ארבעה רבנים שהשר מלכיאלי מינה, הם בני הציונות הדתית".

לסיום אמר השר: "רוב אזרחי מדינת ישראל נמצאים ללא דמות רבנית מוסמכת להעניק להם שירותי דת. חלק מראשי הרשויות לא מבינים מה החוק אומר, נציג השלטון המקומי ישב ב-12 ישיבות מקצועיות בכדי לגבש את החוק הזה לפי הצרכים שלהם. פתאום הם תוקפים אותנו על חוק שהם בעצמם הסכימו?"