חבר ועדת חוץ וביטחון ח"כ עמית הלוי, התראיין הבוקר (חמישי) ברדיו 103FM על האפשרות שהממשלה תתפרק בצל המחלוקת בקואליציה: "אני חושב שזאת תהיה קטסטרופה אם נלך בעת הזו לבחירות ולפירוק הממשלה. אני חושב שזו יהיה חוסר אחריות לאומית משווע, בוודאי שאלה דברים שלא קשורים למלחמה".

הלוי התייחס לפירוק הממשלה בשל אירועי הימים האחרונים. כזכור, חוק הרבנים ירד מסדר היום ויו"ר ש"ס אריה דרעי, זעם על נתניהו על כך שהוא אינו שולט בקואליציה שלו. בנוסף, אמש שר הכלכלה ניר ברקת, כי הודיע לראש הממשלה בנימין נתניהו כי הוא וחברי כנסת נוספים מהליכוד יתנגדו אם חוק הגיוס יובא במתכונת שבה הוא מקודם – על בסיס החוק שאושר בקריאה ראשונה בכנסת הקודמת.

"כדי לנצח במלחמה צה״ל צריך עוד חיילים. בלי ניצחון בקרב אין מדינה ואין תורה. כקצין בצנחנים שהוביל לוחמים לקרב תוך סיכון חיים, אני מצדיע ללוחמי צה"ל ומתחייב להיות ראוי להקרבה ולמסירות הנפש שלהם", אמר ברקת.