חדשות

לפיד: ישראל צריכה להתנצל על הרג ילדים בעזה

ח"כ יאיר לפיד התראיין באנגלית ויצא שוב נגד הממשלה שלטענתו לא עושה את תפקידה בכך שהיא לא תומכת בארה"ב ומוודא את בלימת אלימות המתיישבים וכי ישראל צריכה להסביר את הרג הילדים בעזה ולהצטער על כך מכל ליבה

((צילום: תומר נאומברג, פלאש )

ח"כ יאיר לפיד באנגלית והאשים את הממשלה כי היא לא עושה את תפקידה לבלימת אלימות המתיישבים וכי היא צריכה להצטער מכל הלב על הרג ילדים בעזה.

וכך מסר: "אני מאשים את הממשלה הישראלית שלא מבינה או שנראה שלא איכפת לה מהתפקיד העיקרי שלה, שהוא להקל על אלו שתומכים בנו בארצות הברית, ולוודא את בלימת האלימות של המתיישבים".

והוסיף "היא לא עושה את המעשים הפשוטים, כמו להגיד: ליבנו נשבר על מותם של ילדים בעזה, כי ילדים לא אמורים למות במלחמות של מבוגרים, וכי אין לנו מלחמה עם ילדים, ואנו מנסים לעשות כמיטב יכולתינו על מנת למנוע פגיעה בחפים מפשע, וזה אזור שמאוכלס בצפיפות רבה וזוהי מלחמה מאד אכזרית נגד אויב שמשתמש באנשים שלו, בילדים שלו כמגינים אנושיים והאבידות הן לעיתים בלתי נמנעות, אבל אנחנו מצטערים על כך".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

36
אנדר וויגין
21.06.24

תמיד טענתי שהשמאל ה" מתון" ממש לא שונה מהשמאל הקיצוני. תאמינו לי: לפעמים אני ממש שונא להיות צודק!!!!!!!!

הצטרפו אלינו