נתניהו לבלינקן: תנו לנו את הנשק ונסיים את העבודה - סרוגים

נתניהו לבלינקן: תנו לנו את הנשק ונסיים את העבודה

ראש הממשלה בנימין נתניהו שלח מסר לארצות הברית בו הוא מבקש מהם לשלוח נשק כפי שביקש צ'רצ'יל במלחמת העולם השניה וזאת "כדי לסיים את העבודה כמה שיותר מהר"

לירן וינשטיין, יהודית לזרוביץ', חדשות סרוגים
נתניהו לבלינקן: תנו לנו את הנשק ונסיים את העבודה
  (צילום: לשכת ראש הממשלה)

ראש הממשלה בנימין נתניהו פרסם סרטון באנגלית בו הוא פונה לממשל ארצות הברית לשלוח נשק לישראל על מנת לסיים את המלחמה, זאת על פי שיחתו עם שר החוץ האמריקאי בלינקן בשבוע שעבר בו ביקש את הרחבת אספקת הנשק האמריקאי לישראל שנעצרה בחודשים האחרונים.

וכך מסר: "כשהשר בלינקן היה כאן לאחרונה בישראל, הייתה לנו שיחה גלויה, אמרתי לו שאני מעריך מאוד את התמיכה שארה"ב העניקה לישראל מתחילת המלחמה. אבל אמרתי גם משהו נוסף, שלא יעלה על הדעת שבחודשים האחרונים הממשל מנע מישראל נשק ותחמושת.

ישראל, בעלת הברית הקרובה ביותר של אמריקה, נלחמת על חייה, נלחמת נגד איראן ושאר אויבינו המשותפים".

עוד הוסיף נתניהו: "המזכיר בלינקן הבטיח לי שהממשל עובד יום ולילה כדי להסיר את חסימת צווארי הבקבוק הללו. אני בהחלט מקווה שזה המצב. זה צריך להיות המקרה. במהלך מלחמת העולם השנייה, צ'רצ'יל אמר לארצות הברית, תנו לנו את הכלים, אנחנו נעשה את העבודה. ואני אומר, תנו לנו את הכלים ונסיים את העבודה הרבה יותר מהר".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
4 תגובות - 3 דיונים מיין לפי
1
נראה שארהב רוצה...
שירי מנתניה | 18-06-2024 17:18
נראה שארהב רוצה למנוע הכרעה של החמאס, רוצה שנהיה כמו אוקראינה עם פוטין, להחזיק מעמד ולא הכרעה. מאכזב ביותר.
ביבי,תעוף למיאמי ותן לנו לסיים את העבודה
חזי מהגלידה | 18-06-2024 18:17
ואל תשכח לקחת את מיס פיגי.
2
לא מזמן שלחתם את האמריקאים לעזאזל
לוגיקן מובטל | 18-06-2024 18:08
הרבה שרים דיברו כך. אז הם הלכו לעזאזל. ככה זה מרגיש כשהם בעזאזל. כמה שרים הציעו לזרוק פצצת אטום על עזה. האמריקאים באופן צפוי מסתייגים משיתוף פעולה עם הממשלה הזאת.
3
ראש הממשלה הכושל...
ציון | 08-08-2024 9:38
ראש הממשלה הכושל והזחוח כל הזמן מצטט את צ'רצ"יל כדי להזכר כאיזה מודיע וגיבור אבל לא אתה רק ביבי המרעים, הסכסכן, המפלג ושכחת מה זה להיות.יהןדי. איש רע ואגואיסט. מכרת את נשמתך לשטן. לא ראוי ותזכר בהסטוריה כעוכר מדינת ישראל. בן גוריון בנה וראשי ממשלה אחריו טפחו ואתה מה? ביבי הורס ומחרב ישראל!