חדשות

האלוף פינקלמן: נילחם עד הכרעת חטיבת רפיח

מפקד פיקוד הדרום, אלוף ירון פינקלמן, קיים היום הערכת מצב ברפיח עם מפקד אוגדה 162, תת-אלוף איציק כהן ומפקד חטיבה 401, אלוף-משנה בני אהרון: "הציווי שלנו זה להמשיך קדימה״

האלוף פינקלמן: נילחם עד הכרעת חטיבת רפיח
צילום: (דובר צה"ל)

מפקד פיקוד הדרום, אלוף ירון פינקלמן, קיים היום (ראשון) הערכת מצב ברפיח עם מפקד אוגדה 162, תת-אלוף איציק כהן, מפקד חטיבה 401, אלוף-משנה בני אהרון ומפקדים נוספים. במהלך הביקור, שוחח עם המפקדים הלוחמים על ההישגים המבצעיים במרחב רפיח ועל התפתחות הלחימה.

Sync_15297_HE_HQ_05
Sync_15297_HE_HQ_05| צילום: דבריו של האלוף פינקלמן ברפיח (דובר צה"ל)

״אנחנו כאן בתל סולטאן, רפיח. אחרי אירוע כואב שאירע אתמול, איבדנו לוחמים ואיבדנו מפקדים תוך כדי התקפה. אלה מיטב בנינו, הציווי שלנו זה להמשיך קדימה, ואתם עושים את זה". אמר האלוף פינקלמן.

"אתם מכים את חטיבת רפיח, ואנחנו נפעל ונמשיך עד שנכריע אותה. הפעולות שאנחנו צריכים לעשות, אחד, החשוב ביותר להמשיך את ההתקפה ואת המשימה. והדבר הבא זה לסיים את התחקיר וללמוד קדימה החובה שלנו זה ללמוד מזה ולהשתפר, עלינו להמשיך התקפה קדימה ליעדים שלנו שזה הכרעת חטיבת רפיח והשמדת כל תשתיות האויב פה במרחב". הוסיף.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

2
1
שוויק
17.06.24

נלחם עד להכרעת הפינקלמן.קפלניסט ארור