מבזקים
סרוגים

אשקלון: פיצוץ ברכב, צעירה בת 20 נהרגה

כתוצאה מפיצוץ ברכב באשקלון נהרגה צעירה בת 20 וילדה בת 5 פצועה אנוש, על פי הדיווח מדובר באירוע פלילי עם מעורבות של ילדים שנפגעו

אשקלון: פיצוץ ברכב, צעירה בת 20 נהרגה

מדוברות מד"א נמסר כי בשעה 16:12 התקבל דיווח במרחב לכיש על רכב שעולה באש ברחוב בריכת ים באשקלון. מדיווח ראשוני של של צוותי מד"א במקום נמסר על לכודה ברכב.

בהמשך דווח מאיחוד הצלה כי בעקבות הרכב שעלה באש, צעירה נהרגה, ילדה במצב אנוש ופצוע בינוני

דוברות איחוד הצלה – מחוז דרום: צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו סיוע ראשוני לילדה כבת 5 במצב אנוש ולפצוע בינוני (כבן 40) כתוצאה מרכבם שעלה באש ברחוב בריכת רם באשקלון. כמו כן: למרבה הצער נקבע מותה של צעירה כבת 20.

(צילום: דוברות איחוד הצלה)

מנחם בללו חובש וראש סניף איחוד הצלה באשקלון מסר: "התקבל דיווח על רכב שעולה באש. העקנו בזירה סיוע רפואי לילדה כבת 5 במצב אנוש ולפצוע בינוני כבן 40. כמו כן: למרבה הצער נקבע מותה של צעירה כבת 20 עקב אופי הפציעות והכוויות הקשות מהן סבלה".

על פי הדיווח של תמיר סטיימן מדובר באירוע פלילי מחריד בו היו מוערבות של ילדים שנפגעו, ככל הנראה נסיון חיסול של עבריין מוכר בעיר.

חובשים ופראמדיקים של מד"א מדווחים כי לאחר כיבוי הרכב אותרה צעירה כבת 20 ללא סימני שמותה נקבע בשטח ומפנים לבי"ח ברזילי 2 פצועים, בהם: ילדה כבת 8 במצב אנוש תוך פעולות החייאה וגבר בן 28 במצב בינוני. גבר כבן 45 במצב קל מטופל במקום

 

אשקלון עבריינים פיצוץ ברכב פלילי