"הטרסה" - את החוויה הטעימה הזו אתם לא רוצים לפספס - סרוגים

"הטרסה" – את החוויה הטעימה הזו אתם לא רוצים לפספס

בגג מלון היוקרה וולדורף אסטוריה נפתח בחודשי הקיץ בר מסעדה "הטרסה", המציע מנות טעימות להפליא של השף איציק מזרחי ברק ובר קוקטיילים משגע | אל תפספסו

author-image
"הטרסה" - את החוויה הטעימה הזו אתם לא רוצים לפספס

את החוויה הקולינרית הזו אתם לא רוצים לפספס. בגג מלון היוקרה וולדורף אסטוריה נפתחת גם הקיץ, כמידי קיץ, מסעדת בר, שממוקמת על גג המלון, עם נוף עוצר נשימה.

את המסעדה בשם "הטרסה" מוביל השף הראשי של המלון, איציק מזרחי ברק, שמקפיד לעבוד עם חומרי גלם מקומיים, טריים ואיכותיים, כאלה המשקפים את המטבח שלו, ומאפיין את האיכות של רשת המלונות הבינלאומית היוקרתית.

מסעדת THE TERRACE נמצאת במרפסת בקומה הרביעית של המלון והעיצוב בה עוצר נשימה. מעין פנינת חו"ל קטנה במרכז ירושלים אל מול המבנים העתיקים והיפים ושדרת ממילא הרחבה. הגג מלא בעצים שמשרים אווירה שקטה ומרחיבת נפש לצד מוזיקה טובה שתעשה לכם חשק לרקוד…

אווירה שהיא חלום

אל תוך כל האווירה הקסומה הזו, מצטרף האוכל המופלא של השף שעשוי בטוב טעם ומשאיר טעם של עוד.

התפריט הינו בשרי שמתאפיין במנות מגוונות של בשר ודגים, אך מציע מגוון אפשרויות ללקוחות צמחוניים וטבעוניים, כולל חלופות למנות הרגילות – מחיר המנות נע בין 40 ₪ ועד 95 ₪.

המנות מותאמות לחלוקה וניתן להגיע לשם לארוחה רומנטית בשקיעה ואף לדינר משותף עם חברים.

בין המנות תמצאו טרטר דג ים קייצי ופרשי במיוחד, כזה שמרענן את הפה במדיה המדויקת. קבב דג ים טרי ועסיסי שתרצו לאכול ממנו עוד ועוד, פרחי כרובית על מצע טחינה ירוקה ומרעננת וסלסלת עגבניות.

 

קבב דג טרי ואיכותי

מנה מומלצת במיוחד בתחום הדגים, היא ה"באליק אקמק", טורטיה ממולאת בכל מה שטוב, דג ים, חסה, בצל, עגבניות ורכז רימונים.

בתפריט תמצאו עוד מנות רבות כמו סלט מרענן או דג מטוגן. תוכלו להתפנק בכוס וויסקי טובה ואם אתם חובבי יין – הסתדרתם. במקום תפריט יינות עשיר שתמצאו בו בטוח את היין האוהב עליכם.

פרחי כרובית

נעבור לבשר, שם תמצאו שקשוקה עם קבב מפורק, שיפוד פרגית על מצע לאפה ובצל מקורמל. שיפוד קבב שמגיע לצד טחינה וסלט ירקות ישראלי. וגולת הכותרת והמנה שתרצו להזמין אותה שוב ושוב – היא ה"ספייריבס טלה מפורק" – קרוקט תפוח אדמה ומעליו ציר טלה בבישול ארוך מפורק וטעיםם.

ארוחה שכיף לחלוק

בגזרת הקינוחים יש את מנת הפאי פיסטוק שמורכב משלוש שכבות, קמפוט פירות יער, גנאש פיסטוק ופיסטוקים מקורמלים. ואיך אפשר בלי הקינוח שאין איש שלא אוהב, פאדג' שוקולד עם רוטב שוקולד חם לצד גלידת וניל.

עוגת השוקולד

בלב "הטרסה" יש בר האלכוהול שמציע שורה איכותית של יינות מקומיים ובינלאומיים, וברמן שמכין סוגים רבים של קוקטיילים מיוחדים שנרקחים יחד עם מזקקת ת'ינקרס המקומית כמו מיול אוכמניות (מבוסס על וודקה ת'ינקרס, סירופ אוכמניות, מיץ לימון, ג'ינג'ר ביר) או ג'ין & טוניק ים תיכוני (על בסיס ג'ין מארה, בנדיקטין, סירופ כוסברה ביתי, ביטר, עשבים,מיץ לימון ומי טוניק).

הקוקטיילים המעולים

THE TERRACE – "הטרסה"

פתוח ימי ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-23:00 ומומלץ להזמין מקום מראש

כתובת: מלון וולדורף אסטוריה – גרשון אגרון 26, ירושלים.

כשר רבנות ירושלים – כל המוצרים מהדרין.

 

 

 

 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו