מבזקים
סרוגים

שחקן מוכר במכבי חיפה נסחט על ידי ארגוני פשיעה

חמישה חשודים נעצרו לפנות בוקר בחשד לסחיטה של שחקן מכבי חיפה ובעלי עסקים נוספים. המעצר בוצע לאחר חקירה סמויה עם קבלת המידע על הסחיטה, המשטרה צפויה לבקש את הארכת מעצרם

כ"ז אייר התשפ"ד
שחקן מוכר במכבי חיפה נסחט על ידי ארגוני פשיעה
שחקן מוכר במכבי חיפה נסחט על ידי ארגוני פשיעה צילום: דוברות המשטרה

היחידה המרכזית של מחוז חוף עצרו לפנות בוקר (שלישי) חמישה חשודים בקשירת קשר לסחיטה של שחקן מכבי חיפה ובעלי עסקים נוספים ביחד עם כוח שוטרי מג"ב חוף.

החקירה אותה הוביל רפ"ק איימן ברכאת מימ"ר חוף החלה כסמויה עם קבלת המידע בדבר הסחיטה והפכה כאמור הבוקר לגלויה עם מעצר החשודים, במהלך החקירה הסמויה הפעלו בלשי ימ"ר חוף אמצעים סמויים על מנת להתחקות אחר החשודים ובוקר עם שחר המאמץ נשא פרי.

חמשת החשודים חשודים בקשירת קשר לביצוע פשע ,סחיטת דמי חסות , ואיומים ונאספו ראיות כנגדם הקושרות אותם למעשים המיוחסים להם. במהלך היום תבקש המשטרה לאריך את מעצרם ושחקן מכבי חיפה ימסור עדות בנושא.

ארגוני פשע מכבי חיפה סחיטה