אשת התקשורת והמגישה, צופית גרנט, התייחסה לשינוי בחייה ביחס לדת והבהירה כי היא ממש לא מגדירה את עצמה חוזרת בתשובה. עוד חשפה גרנט כי היא לא הולכת עם כיסוי ראש וגם לא תמיד שומרת שבת.
בראיון לרדיו 103FM סיפרה גרנט: "אני המון שנים בתוך האמונה ובתוך דרך תורנית. אני חיה את העולם התורני המון שנים כבר. אמונה זה משהו מאוד עמוק בסופו של דבר. מה שהביא אותי לאמונה הייתה דווקא הסוכנת שלי זוהר יעקובסון. נכנסתי אליה בגיל 24 ובמשך תקופה די ארוכה, כל פעם הייתי לוקחת אותה לרבי שמעון, אני בכלל הייתי מחכה בחוץ, חשבתי שהיא נפגשת איתו. לקח לי כמה שנים להבין שהוא מת, שהוא צדיק גדול. היא חטפה אותי לקבלה. לקח לי שנים להבין מה הם רוצים".
בהמשך התייחסה למערכת היחסים עם שולי רנד: "הייתה לי ילדות נורא קשה ובודדה בגדול. לא היה לי שולחן של שבת, לא היה לי ליל סדר תורני, וכששולי נכנס אז השבת הפכה להיות אחרת. היו לי המון שנים שבת של כדורגל, זה משהו אחר לגמרי, ופתאום השבת לבושה ומהודרת ויש שולחן שבת".
עם זאת הבהירה רנד את הסטטוס שלה: "לא אמרתי בשום צורה שבעקבות האהבה חזרתי בתשובה, לא חזרתי בתשובה. אולי זה עוד יקרה, אבל אני לא הולכת עם כיסוי ראש. כולם חושבים שאני הולכת עם כיסוי ראש כי אני נורא אוהבת לקשור סרטים על השיער ואני עושה את זה כבר 30 שנה, אבל אני לא בהכרח הולכת עם כיסוי ראש ואני הולכת גם עם מכנסיים ולא תמיד שומרת את השבת, אבל יש בי את הרצון וההשתדלות".
מה דעתך בנושא?
27 תגובות
2 דיונים
קטי
לצערי חלק מהתגובות נוראיות! לא למדנו כלום?!המדינה בכאוס והאנשים פה ידם קלה על המקלדת!
20:56 09.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חי
אסור לחלל שבת בפרסיה ואת מפרסמת שאת לא שומרת
08:56 09.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רחל עייש
יקירה את לא חייבת הסברים לאיש, תעשי רק מה שאת אוהבת שיהיה לך טוב ושכולם יקפצו לך.
09:27 07.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
קיילי
האמת לא מעניין אם חזרת או לא. למה זה צריך לעניין אם את שמה כיסוי ראש או לא.
23:55 06.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צופית גרנט
למה את חייבת להתנצל ,,לתשקורת השמאלנית ,,,תהי כני שאת רוצה ,,ואל תתחשבי בהם !!!!
09:28 06.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יפית
את יפה ומקסימה בדיוק כפי שאת
06:55 06.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רענן
לא נראה לי שהיא בכלל מבינה את עצמה. מוזרה
05:29 06.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בר דעת
אישה מדהימה .לא צריכה לתת דין וחשבון לאף אחד
01:49 06.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עודד
משהו מרגש בדברים שהיא כותבת. איזו כנות פשוטה כזו. מסבירה בדיוק מה כן ומה לא ולא מתנצלת. הלוואי שתמצא דרך ברורה שתמלא אותה
23:00 05.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גחזם
מי אתם שתכתיבו לה מה לעשות, איזה אנשים רעים אתם, כן דתיה לא דתיה, תתעסקו בג'יפה שלכם ותנו לאחרים לחיות איך שהם רוצים, אלה אנשים לא מבקרים, אלה אנשים המחפשים...
מי אתם שתכתיבו לה מה לעשות, איזה אנשים רעים אתם, כן דתיה לא דתיה, תתעסקו בג'יפה שלכם ותנו לאחרים לחיות איך שהם רוצים, אלה אנשים לא מבקרים, אלה אנשים המחפשים את רעתך, תתרחקי מהם
המשך 21:42 05.06.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר