מבזקים
סרוגים

הצפון בוער: עשרות צוותי כיבוי פועלים בשריפות

עשרות צוותי כיבוי פועלים לכיבוי גל שריפות שפרצו ברחבי הצפון, ביניהם שריפת ענק בקריית שמונה שמאיימת על קו הבתים בשכונות

כ"ו אייר התשפ"ד
הצפון בוער: עשרות צוותי כיבוי פועלים בשריפות
הצפון בוער: עשרות צוותי כיבוי פועלים בשריפות צילום: (צילום: דוברות כבאות והצלה)

הצפון בוער: עשרות צוותי כיבוי פועלים ברחבי האזור לכיבוי סדרת שריפות שפרצו הערב (שני) ביישובים השונים.

בקריית שמונה 10 צוותי כיבוי פרוסים ברחבי העיר ומבצעים הגנה על קו הבתים בשכונות. גם בקרן נפתלי דווח כי לוחמי האש פועלים בשריפה.

שריפה ביער מיר בירושלים, ישיבה סמוכה פונתה
שריפה ביער מיר בירושלים, ישיבה סמוכה פונתהצילום: שריפה ביער מיר בירושלים, ישיבה סמוכה פונתה

בעמיעד דווח כי שריפה נרחבת פרצה בסמוך למחצבה, כשלוחמי האש פועלים במקום ומבצעים הגנה על היישוב כחל. בעקבות השריפה כביש מס' 85 נסגר לתנועה בין צומת עמיעד למחלף כחל לשני הכיוונים, כשהציבור נקרא להימנע מהגעה לאזור.

במקביל, שריפה נוספת פרצה במבוא חמה עקב נפילת רקטה, כשצוותי הכיבוי אמרו כי האירוע בשליטה. כמו כן, צוותי כיבוי ובוקרים ממועצה איזורית גולן פועלים בתל סאקי עקב שריפה באזור.

הצפון כבאות והצלה קריית שמונה שריפות