חדשות

שריפה בטבריה: ישיבה תיכונית פונתה מתלמידים

שריפה פרצה ביער שוויץ סמוך לטבריה, והחלה להתפשט בחסות תנאי מזג האוויר. בעקבות השריפה תלמידי הישיבה התיכונית "אורט" טבריה פונו מהמקום

((צילום: דוברות כב"ה צפון))

שריפה נרחבת פרצה היום (שני) ביער שוויץ סמוך לטבריה, והחלה להתפשט בחסות תנאי מזג האוויר. בעקבות השריפה תלמידי הישיבה התיכונית "אורט" טבריה פונו מהמקום, עקב סכנה למבנה הישיבה.

5 צוותי כיבוי וצוות קק"ל פועלים כעת בזירה לכיבוי הלהבות. לצוותי הקרקע מסייע מסוק משטרתי בכיבוי השריפה.

שריפה טבריה
שריפה טבריה| צילום: (צילום: דוברות כב"ה צפון)

מוקדם יותר היום דווח כי שריפה נרחבת פרצה בשטח פתוח בקריית שמונה, כאשר עשן כבד אופף את העיר. צוותים של לוחמי האש פועלים בשטח כדי להשתלט על האש ולמנוע את התפשטותה לעבר בתי התושבים.

דובר עיריית קריית שמונה, דורון שנפר אמר כי 11 צוותי כיבוי נמצאים במקום. עוד נאמר כי "אנו מבקשים מהתושבים שנשארו בעיר לשהות בבתים ולסגור חלונות".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

הצטרפו אלינו