מתי כספי על מחלת הסרטן: "אני רואה את המוות מול העיניים"

מתי משידור.mp4| צילום: מתי כספי (באדיבות חדשות 12)
מתי כספי הודיע לפני כחודשיים שהוא חולה בסרטן סופני, עם גרורות בכל הגוף. אבל הוא ממש לא מוותר: "אני אלחם בכל דרך אפשרית. אני לא רואה תרופה למחלה, אבל אני אתעקש עד הסוף"

תגובות
העליתי מנגינותיך בטיקטוק , בנגינתי כפסנתרן ומלחיו שגדל עליך ולמד בין השאר, גם אצל מורך הדגול אגון קרטן ז"ל, ובהמשך עם לאונרד ברנשטין, אבי המוסיקלי, בקריאה לאומנים למען מתי כספי! קיומך והשפעתך חים וקיימים בתודעת-התרבות בכל אוזן. גדלנו עליך וממך וחובה לעשות מעשה למענך! וכך גם ה מ ד י נ ה! אחד למען כולם וכולם למען אחד! הכלל הכי בסיסי לקיום והמשך של כל גוף פרטי וכללי! זכיתי פעמים רבות לשבת עם שלמה גרוניך, אחיך לגאונות בארוחות אצל חברים משותפים וללוות אותו פיסית עד לביתו, ולהרעיף אהבת-אדם, הקצת שאפשר, וללא הצלילים אלא כבן-אנוש אמיתי המעריך הגאונים שבעם! עד שנפעם הוא לדעת שחי אנוכי את הפסנתר, לא פחות מגיבורי-ילדותי, הראשונה והשנייה...כמוכם! זכות-להכיר להוקיר אנשים פשוטים, שאת חייהם לצלילים מקדישים! בתקווה ואמונה לרפואה שלימה! מעבר ליוזמתי הצנועה..אשמח לשתף פעולה ולנגן אותך בכבוד פסנתרני???? לאומה בכל יוזמה, תוכנית ופעולה! ???? נא הרימו הכפפה!
לא בטוח שאני מבין.. הוצאת דיבת הארץ, היגרת לאיטליה, שם חלית ואז חזרת כדי ליהנות ממנעמי הארץ והטיפול הרפואי הטוב בעולם, ועכשיו אתה מבקש גם כסף, הבנתי נכון?
לא הבנת נכון ! אתה חייב לוודא שבגופך לב ונשמה יהודית.
זכותו של כל אחד לחיות היכן שטוב לו זה לא חסרון ולגבי הטיפול שהוא חזר לקבל בטוח אני שהוא שילם מיסים פי כמה ממך כל חייו וגם ביטוח לאומי כמדומני שילם אז מה כואב לך שבא לקבל את מה שמגיע לו
אז אם נניח יהודי רצח, ואגיד שיהודי רצח, זה נקרא להוציא דיבת ארצי?
רפואה שלמה והלוואי ותתגבר על המחלה,בעזרת השם!