זה ידוע שאתם לא יכולים לחזור הביתה עם ידיים ריקות בט"ו באב, לכן רוב הסיכויים שתיכנסו לאתר אינטרנט כלשהוא ותזמינו משלוח של מתנה הביתה שלא באמת יפתיע, אבל ירגש את בן או בת הזוג. תשמחו לשמוע שאתם לא היחידים שעושים את זה.

על פי הסטארט-אפ הישראלי 'יומנז', בשנים האחרונות הייתה עלייה של כ-50% במכירות אינטרנטיות בתקופת ט"ו באב, ביחס לחודש הקודם לו.

בשנה שעברה, הישראלים הוציאו במהלך חודש האהבה למעלה מ-60 מיליון שקלים על קניות באינטרנט, בעוד בחודש שקדם לו (יולי) הוציאו רק קרוב ל-47 מיליון.

העלייה בקניות מתחילה כבר לקראת סוף חודש יולי, כאשר בתחילת החודש סכום הרכישות באינטרנט עומד על 2,082,151 ש"ח, וכשט"ו באב מתקרב ומגיע סוף החודש, המכירות קופצות בכמעט 300 אלף ש"ח יותר.

לא יודעים מה לקנות? תדעו שמוצרי אופנה והלבשה כבשו את המקום הראשון במכירות עם 50%, אחריהם עולם הטיפוח עם 30%, תכשיטים עם 15%, ויתר האחוזים התחלקו בין כלי בית, עיצוב וקטגוריות נוספות.