מתכון לפסטה פפיונים, טונה וזיתים
500 גר' פסטה פפיונים
2 כפות רסק עגבניות
קופסת טונה משומרת
זיתים שחורים מגולענים
עגבניות שרי
קורט אורגנו
1 כפית סוכר חום
מלח לפי הטעם
3 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
1 כף זעתר
3 ליטר מים
חצי כוס שמן
● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן
פסטה פפיונים, טונה וזיתים – אופן ההכנה
מרתיחים סיר עם מים, חצי כוס שמן ו-3 כפות מלח. כשהמים מבעבעים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהיא מתרכבת.
חוצים את העגבניות ואת הזיתים לשני חלקים.מחממים במחבת את שמן הזית, מקפיצים בו את השום, העגבניות, הטונה והזיתים. מוסיפים את רסק העגבניות ואת כל התבלינים. למשך 3 דקות.
אחרי שמסננים את הפסטה, מערבבים עם הטונה, הירקות והרוטב. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים