בבית הנשיא התייחס ראש הממשלה נתניהו להודעת איראן כי הפרה את ההסכם לאחר שחצתה את רף העשרת האורניום "בקרוב ייחשפו עוד הוכחות שאיראן שיקרה כל הזמן".

בטקס יחידות מצטיינות במערך המילואים, אמר נתניהו כי היום הודיעה איראן שהיא מפרה התחייבות מפורשת שלה, כשהיא חצתה את רף 300 ק"ג בהעשרת אורניום". לדבריו, "איראן מתקדמת בצעד משמעותי לייצור נשק גרעיני".

הוא הזכיר את חשיפת ארכיון הגרעין הסודי של איראן: "הוכחנו שכל הסכם הגרעין עם איראן בנוי על שקר אחד גדול. עכשיו אפילו איראן מודה בכך".

הוא הדגיש, "אני חוזר ואומר: ישראל לא תאפשר לאיראן לפתח נשק גרעיני. ביום הזה, אני גם קורא לכל מדינות אירופה: עמדו בהתחייבות שלכן. התחייבתן לפעול ברגע שאיראן תפר את הסכם הגרעין, התחייבתן שתפעילו את מנגנון הסנקציות האוטומטיות שנקבע במועצת הביטחון. אז אני אומר לכן: עשו זאת. Do it. Just do it".