יונינה- "להרגיש את הקולות"
הופעה מיוחדת לחג האורות בחשיכה מוחלטת
לאחר שכבשו את הפייסבוק והוכתרו על ידי ישראל היום בתור "להיט הרשת של קיץ 2016", הצמד "יונינה" (יוני ונינה טוקייר) מגיעים לבמה במופע בכורה. בני הזוג מוכרים בזכות הסרטונים הביתיים שהם מעלים לדף הפייסבוק שלהם מדי שבוע לקראת שבת. במקביל, לשניים מגירה גדושה במוזיקה מקורית שמחכה לפרוץ לאוויר העולם.
המסע המוזיקלי של "יונינה" החל עוד הרבה לפני שנפגשו ונישאו. שניהם הגיעו לזוגיות עם חומרים מקוריים והמפגש יצר מצע ליצירה משותפת עם כימיה ודינמיקה רעננה. בימים אלו הם עובדים על אלבום שיכיל בתוכו את המסע שעברו לחוד ויחד.
במופע ייחשפו לראשונה שירים מקוריים מתוך האלבום שבדרך, לצד קאברים אהובים מתוך הסרטונים השבועיים, עם תיבול של שירי נשמה לקראת חודש אלול. המופע מתאר מפגש בין עולמות- מפגש זוגי ומוסיקלי, בין ישראליות ליהדות, בין ירושלים, תל אביב וצפת. במוזיקה של יונינה נוצר מיזוג בין ניגון ישראלי לפופ מערבי, בסגנון פולק אקוסטי עם הרמוניות עדינות.
"יוצאים מהסלון" הוא מופע שכולו ביתיות, אותנטיות ונשמה, מתוך רצון להביא את הסלון לבמה הגדולה ולחלוק אותו עם הקהל.
מתי: חמישי כ"ט כסלו 29.12
פתיחת דלתות: 20:30
תחילת מופע: 21:30
מחיר: סטודנטים וחיילים במכירה מוקדמת 45
מכירה מוקדמת: 55
בערב המופע: 65
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים