מתכון ללחמניות גבינה וזיתים
ל- 20-30 לחמניות
350 גרם קמח תופח
1 ביצה
1 גביע גבינה לבנה
200 גרם חמאה מומסת
200 גרם גבינה צהובה מפוררת
200 גרם גבינה בולגרית מפוררת
20 זיתים מגולענים וקצוצים
מתכון ללחמניות גבינה וזיתים – אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים (למעט הזיתים הקצוצים) בקערה עד לקבלת בצק אחיד.
כאשר מתקבל הבצק מטמיעים בתוכו את הזיתים הקצוצים.
מחממים תנור ל- 200 מעלות, יוצרים מהבצק לחמניות קטנות (בערך 20-30),
מסדרים את הלחמניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים אותן עד שהן מזהיבות
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים