מתכון למאפינס שוקולד
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
קורט כפית מלח
שליש כוס סוכר חום
2 ביצים
שלושת-רבעי כוס חלב
140 גרם של חמאה מומסת לאחר צינון
כפית אחת של תמצית וניל
שני שליש חבילת שוקולד לבן
שני שליש חבילת שוקולד מריר
אגוזי מלך קצוצים גס
מתכון למאפינס שוקולד – אופן ההכנה:
תחילה, מכניסים לקערה את הקמח, הסוכר אבקת האפייה והמלח ומערבבים. לקערה נוספת מכניסים את החלב, הביצים, החמאה ותמצית הוניל.
קוצצים גס את השוקולד הלבן והמריר.
מוסיפים לתערובת הנוזלית את תוכן קערת הקמח ומערבבים בתנועות קיפול. לאחר מכן מוסיפים את השוקולד.
מחממים תנור ל-200 מעלות. שופכים את הבלילה לתוך תבנית מאפינס ואופים כרבע שעה. מומלץ להכניס קיסם למאפינס כדי לבדוק את רמת ההכנה.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים