איזה חום! תקררו את עצמכם עם מרק כתום קר | מתכון
אנחנו בשלהי הקיץ החם, וזו התקופה האחרונה בה אפשר ליהנות ממרק קר. זה הזמן להכין מרק כתום קר, שיצנן את הגוף ויחזק אותו לקראת החורף
(צילום: יחצ BEKO)
אמנם אנחנו עוד רגע מגיעים לחגים שמבשרים את הסתיו, אבל הטמפרטורות בחוץ מזכירות לנו שאנחנו עוד לגמרי בעיצומו של הקיץ. זה הזמן להכין מרק כתום קר, שיקרר אותוו, והכורכום שבו ישמור על הבריאות שלנו.
מתכון למרק כתום קר עם דלעת וכורכום
מצרכים
1 בצל
15 גר' שמן זית
400 גר' גזר
600 גר' דלעת
1 שורש כורכום טרי
5 גר' אבקת כורכום
מיץ מ-2 תפוזים
מלח
פלפל
מים
אופן ההכנה
1. מקלפים וחותכים את הדלעת, גזר, בצל ושורש הכורכום
2. מטגנים קלות את הבצל במחבת, מוסיפים את הירקות החתוכים
3. מוספים מים עד לכיסוי מלא ומרתיחים ל- 10 דקות
4. מוסיפים מיץ תפוזים
5. טוחנים את המרק
6. מתבלים, מגישים וזוללים!
______________________________
המתכון באדיבות beko מותג מכשירי החשמל לבית
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו