מתכון לעוף צלוי לצד בטטות ותפוחי אדמה

הנה הצעה לארוחת צהריים שתחסוך לכם זמן: שירן שלו מציעה חלקי עוף צלויים בתנור, לצד תפוחי אדמה, בטטות קריספיות ובצל. המתכון המלא.

עוף צלוי לצד בטטות ותפוחי אדמה – החומרים:

שוקי עוף

תפוחי אדמה בקליפתם

בטטות בקליפתן

בצל פרוס

אבקת מרק בטעם בצל

פפריקה חריפה

מלח

שמן זית

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את שמן הזית, אבקת המרק, התבלינים והמלח ומערבבים היטב. פורסים את תפוחי האדמה והבטטות לפרוסות דקות, יוצקים על תבנית את תערובת השמן זית והתבלינים ומניחים מעל את ירקות השורש.

מוסיפים את הבצל ואת העוף ומערבבים היטב, עד שהעוף והירקות מכוסים בתערובת.

אופים בגריל בחום של 180 מעלות, עד להכנה.