הגל הראשון לעומת הגל השני: על פי נתונים של מכון ויצמן שהובאו בתכנית מהצד השני, מספר הנדבקים מנגיף הקורונה בישראל בגל הראשון כולו עד 15 במאי עמד על 16,561, כאשר רק בימים שישי וחמישי האחרונים יחד – רגע לפני הסגר, נמצאו 16,631 נשאים מאומתים חדשים של נגיף הקורונה.
ביומיים האחרונים היו יותר חולים מכל הגל הראשון. נתון מעניין נוסף הוא הירידה בגיל התחלואה מהגל הראשון לגל הנוכחי.
צפו בדברים של גיא זוהר, מתוך מהצד השני- כאן 11:
קורונה אחת ליום: מה מצבנו לעומת הגל הראשון? קצת פרופורציות לא פרופורציונליות#מהצד_השני עם @guyzo pic.twitter.com/lynBOYxrk4
— כאן חדשות (@kann_news) September 30, 2020
מוקדם יותר פרוייקטור הקורונה, פרופ' רוני גמזו, חשף בדיון בקבינט את אחוז הבדיקות החיוביות במגזרים השונים במדינת ישראל, ממנו עולה כי במגזר החרדי ישנן פי 2.5% בדיקות חיוביות בהשוואה למגזר הכללי.
מהנתונים שחשף גמזו בדיון בקבינט הקורונה עולה כי שיעור בדיקות הקורונה החיוביות המתבצעות במגזר החרדי עומד על 28.6%, זאת בהשוואה ל-13.4% בדיקות חיוביות במגזר הערבי. במגזר הכללי לעומת זאת, אחוז הבדיקות החיוביות אמנם גבוה, אך נמוך בהשוואה למגזר הערבי ובטח למגזר החרדי – 11.9% מהבדיקות שמתבצעות מתבררות כחיוביות.

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
חיפאי
פי 2.5 לא 2.5אחוז...
04:39 01.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר