מתכון לפשטידת ברוקולי וגבינות: היא יכולה להיות תחליף לארוחה שלמה. אם אתם בעניין של ברוקולי וגבינות, הפשטידה הבאה היא הצעה מצוינת לארוחת צהרים קלילה, טעימה ומשביעה במיוחד.

מתכון לפשטידת ברוקולי: החומרים

ענפי ברוקולי טריים ופרוסים לחתיכות גדולות

4 ביצים

קמח מצה

שמן

אבקת בצל

אבקת שום

גבינות מגורדות דק לבחירה: צהובה או מלוחה

שמנת מתוקה

מלח

חמאה

אופן ההכנה:

תחילה מרככים את הברוקולי במים רותחים. אחרי שהם מתרככים, שופכים את המים, מקררים ומתחילים לרסק באמצעות מזלג או כלי ליצירת פירה. מוסיפים את הביצים, המלח, אבקת הבצל והשום, השמנת ומערבבים היטב.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

משמנים נייר אפייה ומניחים בתבנית גדולה. מוסיפים את עיסת הברוקולי, ובוזקים מעל את הגבינות המגורדות.

מכסים בקמח מצה ומפזרים מעל כמה חתיכות חמאה.

אופים עד שהפשטידה מתקשה.

בתיאבון.