מגיש הרדיו גבי גזית, השתלח היום (שלישי) בצורה מחפירה בערוץ 20 ובמגישיו וכינה אותם, בית היתר, 'רודנים', 'נבלות', 'מטורללים' ועוד שלל כינויי גנאי.

את הדברים המחפירים אמר גזית במסגרת תכניתו ב'רדיו ללא הפסקה' 103FM, במהלכה ראיין את מנכ"ל התנועה הקראית בישראל, שלמה גבר, שהודיע כי בכוונתו להגיש בג"צ נגד ערוץ 20 מכיוון שהקהילה הקראית מודרת משידורי הערוץ.

גזית שאל את גבר: "מה היית רוצה לעשות בערוץ 20 לו הייתה ניתנת לך גישה על ידי הרודנים של הערוץ הזה?"

גבר עצמו השיב כי ברצונו "להפיץ את התפיסה היהודית קראית כפי שבתחילת החודש היה את הקונגרס היהודי ה- 17, בו הוצגה היהדות הקראית ומורשתה במספר לא קטן של מושבים בקונגרס. כל אוניברסיטה שיש בה מחלקה ליהדות, וגם מכון בן צבי לחקר היהדות, היהדות הקראית מקבלת פן מאד רחב במחקרים שלה אז יש לנו הרבה מה להציע".


בשלב הזה החל גזית לתקוף את הערוץ ואנשיו ואמר לגבר כי "יש לכם זכות מוחלטת, טבעית ומוחשית להיות בערוץ המורשת. רק בעיה שערוץ המורשת הפך את עורו והפל להיות ערוץ הלאומנות ושמירה על ההתנחלויות וכל מיני דברים שלא קשורים בכלל, לטעמי, למורשת, אבל זה ויכוח אחר. איפה אתם עומדים בעניין הזה? אתם תלכו עד בג"צ עם זה?

גבר עצמו אמר "אנחנו נלך לבג"צ", אך נקטע על ידי גזית שאמר: "אם אני הייתי שופט בבג"צ הייתי מכריח את הנבלות האלה של ערוץ 20 לתת לכם. אני לא אומר תוכנית קבועה אבל לפחות לסקר את החיים בקהילה ולפחות פעם אחת לצלם אולי תפילה שלכם או משהו מהסוג הזה".