משטרת ישראל ממשיכה במאבקה בתופעת האלימות והפשיעה במגזר הערבי והיום (ראשון) היא מפרסמת נתונים על מבצע אכיפה ׳מסלול בטוח ירוק׳ אותו היא מובילה למיגור הפשיעה.
על פי הנתונים שפורסמו, מאז תחילת המבצע פוצחו- 126 יעדים שהוגדרו מחוללי פשיעה מרכזיים ברחוב הערבי נגדם הוגשו כתבי אישום ע״י הפרקליטות והמשטרה. כמו כן במסגרת המבצע בוצעו 2,630 מעצרים, 2,109 חיפושים ונתפסו 307 כלי רכב לטובת חילוט עתידי בהם רכבי יוקרה.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
האמל"ח שנתפס: כ-300 מטעני חבלה, 400 רימונים ו-382 רובים
בנוסף, מאז תחילת השנה נרשמו 628 אירועים לתפיסת אמל״ח ונשק שהוחזקו בניגוד לחוק: – 382 רובי סער ואקדחים – 441 רימונים – 201 מטעני חבלה – 109 נשק לא תקני – 231 חיקויי נשק – 21 רובי צייד – 142 כוורות זיקוקין – 54,229 פריטי תחמושת. מאז תחילת המבצע בוצעו 236 פעילויות ׳מניפה׳ בהן משטרת ישראל משלבת זרועות עם גופי אכיפה נוספים ומשרדי ממשלה שונים.

ר׳ מת״מ נצ״מ שמואל שרביט מחטיבת המודיעין מסר: "משטרת ישראל ממשיכה במאבק נחוש ובלתי מתפשר בתופעת האלימות והפשיעה ברחוב הערבי תוך שילוב זרועות עם גופי אכיפה שונים ומשרדי ממשלה במטרה לחזק את המשילות ואת תחושת הבטחון של הציבור. תפיסות כלי הנשק ואמצעי הלחימה מתחילת השנה מצביעים על פעילות נחושה מאוד של המשטרה על כלל מחוזותיה ויחידותיה".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
בע
חרטה
06:08 18.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר