בכל ארוחת שבת מגיע שלב הקינוח, בו אתה נקרע בין הלב והרצון לסיים את הארוחה עם משהו מתוק בפה, לבין המוח שאומר לך שחבל על הקלוריות. בשביל שלא תצטרכו להתמודד עם הדילמה הזו יותר, ארגנו לכם מתכון למוס שוקולד טבעוני, בריא, ופשוט להכנה.

מצרכים

2 אבוקדו רכים (345 גרם)

1/2 כוס אבקת קקאו (30 גרם)

20 תמרים מזן ברהי (216 גרם)

קורט מלח

כפית תמצית וניל

40 גרם סירופ מייפל טבעי

אופן ההכנה

משרים את התמרים במים חמים, מקלפים את הקליפה ומגלענים. טוחנים בבלנדר את כל המצרכים עד לקבלת מרקם חלק ויוצקים בעזרת שקית זילוף את המוס לכוסות דקורטיביות. לקישוט ניתן גם לפזר פתיתי קוקוס.

המתכונים באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא".