תקרית אלימה התפתחה הערב (ראשון) בנצרת בין שני צעירים בשנות ה-20 לחייהם. אחד הפצועים מת מפצעיו בבית החולים. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לפצועים טיפול רפואי ואף ביצעו באחד מהם פעולות החייאה. בהמשך הוא פונה לבית החולים האנגלי בנצרת וכאמור נהרג.
צעיר נוסף, נפצע אף הוא באורח קל באירוע האלימות וצוותי מד"א פינו גם אותו לבית החולים האנגלי בעיר. המשטרה פתחה בחקירת האירוע, מפרטים ראשונים עולה כי בוצע ירי לעבר אדם בכביש המחבר בין נצרת לעילוט.
עדואן סלימאן ומחמד מאריד חובשי איחוד הצלה מסרו: "ביצענו בזירה החייאה על הצעיר שלאחר מכן פונה לבית החולים האנגלי שם נאלצו לקבוע את מותו. כמו כן הענקנו בזירה סיוע לצעיר כבן 25 שפונה במצב קל".
כזכור, עד לפני הטבח הנורא אירועי האלימות בחברה הערבית, התרחשו כמעט בכל יום ואף התבצעו לא מעט הפגנות הקוראות לבן גביר להתפטר בעקבות כך.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
חרבו דרבו
יש מקצה שיפורים?
19:08 24.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אופס
מי פישל??
18:34 24.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר