החל משעות הלילה המאוחרות (רביעי) מופץ סרטון ברחבי הרשת ובו נראית אישה מדממת בידה לאחר שניסתה לקרוע מודעת חטופים בארה"ב.
בשבועות האחרונים פורסמו תיעודים רבים בהם נראים אנשים ברחבי העולם, כשהם קורעים את מודעות החטופים של אזרחי ישראל שנחטפו לעזה בשבת השחורה. תופעה זו הלכה וצברה תאוצה ובמדינות רבות הוציאו גינוי נגד אותם "תולשי מודעות".
https://twitter.com/clownworld_/status/1719911643323211901?s=48&t=tXASorfVEmZeOv1zRh2onQ
אותה אישה שניסתה לקרוע את המודעה, מצלמת כיצד ידה מדממת ומתלוננת על המקרה: "תגידו לי אתם, מי הטרוריסטים האמיתיים? מי העז להדביק סכין גילוח על מודעה?". הסרטון הגיע לתפוצה רחבה ורבים מן המגיבים תקפו את אותה אישה על כך שהיא תלשה את המודעות ועוד מעיזה להתלונן.
במקביל אזרח בארה"ב שלרשותו צי משאיות עם מסכים בכל צדדיהן, פתח ביוזמה מעניינת וחשובה: המשאיות שלו מסתובבות ברחובות ניו יורק ובוסטון ומקרינות את תמונותיהם של סטודנטים שחתמו על עצומות תמיכה בחמאס ומסירי תמונות תינוקות חטופים. המשאיות חונות לחותמים בשכונה, מסתובבות בקמפוסים וגורמות לתבהלה רבה בקרב הסטודנטים שתמכו בחמאס.
בנוסף קנארי מישן – אתר שמפיץ מידע על פעילים נגד ישראל בארה"ב, הקים אתרים עם שמותיהם של הסטודנטים על מנת להזהיר מעסיקים עתידיים, יהודים וכאלו שלא – מאותם תומכי טרור. כעת נראה כי מעבר לכל אותן פעולות, מדביקי הפוסטרים עלו על תכסיס חדש, בו הם מצרפים לדבק המודעה סכיני גילוח וכך המנסים להסירם – נחתכים.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
1 דיונים
ביקסבי
לא אוהבת את רעיון סכין הגילוח!! יש לזה פוטנציאל של בומרנג...לא טוב
17:44 06.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
די להיות יפה נפש
בתגובה ל: ביקסבי
זה לא הזמן
21:50 06.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אוייי גדווללל
אלופיםם
10:25 03.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יריב
חבל שלא נכרתה לה היד. טרוריסטים מבית חמאס בכל העולם
11:40 02.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר