אנטוניה ימין, שמונתה לתפקיד כתבת ופרשנית בכירה בערוץ בילד הגרמני, חושפת את התוכנית שהיא צפויה להגיש.

מדובר בתוכנית ראיונות מיוחדת לציון 90 שנה לעליית אדולף היטלר לשלטון.

מתרגשת ברמות של מגישה (בגרמנית!!!!) לספר שביום ב׳ תעלה בבילד תוכנית ראיונות מיוחדת בהגשתי לציון 90 שנה לעליית היטלר לשלטון. בתמונה: אני מנסה להזכיר לעצמי לא להילחץ ושזה לגמרי קטן עלי. אף אחד באולפן לא הבין את השירבוטים המוזרים על כרטיסיות ההגשה וזה הוסיף לכיף

כזכור, לפני שבועיים בישרה ימין כי היא מסיימת את תפקידה ככתבת אירופה בכאן 11 ותעבור לתפקיד כתבת ופרשנית בכירה בערוץ הטלוויזיה של בילד, אחד מגופי התקשורת החזקים ביותר בגרמניה.

את אנטוניה יחליף בתפקיד העיתונאי דב גיל הר, שעד כה תפקד כמגיש בערוץ והחליף את אנטוניה בתפקידה כשהייתה בחופשת לידה.

"שמחה לבשר לכם על התקדמות מקצועית משמעותית ושבקרוב המיקרופון השחור יהפוך לאדום ובמקום ״ערב טוב״ אומר ״Guten Abend״," כתבה ימין בטוויטר, "עוברת לזירה הבינלאומית ומחודש מאי אשמש כתבת ופרשנית בכירה ב-Bild TV ערוץ הטלוויזיה של מותג המדיה הגדול בגרמניה ואחד הגדולים בעולם אליו נחשפים בממוצע 40 מיליון צופים, קוראים ומשתמשים.