סלק אפוי וחגיגי
מרכיבים:
- כף שמן זית
- כפית אורגנו או גרעיני כוסברה שלמים או רוזמרין טרי
- כפית מלח גס
- 4 סלקים בינוניים
- פלפל גרוס לפי הטעם
אופן הכנה:
מחממים תנור לחום בינוני-גבוה. מקלפים את הסלקים, חוצים אותם ופורסים לפרוסות של כ – 1/2 ס"מ. מערבבים בקערה עם השמן והתבלינים מסדרים בתבנית אפייה מתאימה ואופים כשעה, עד שהסלק רך אך אינו מתפרק. מגישים חם, חמים או פושר.
באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים