מאיר פרייס, בעלה של ד"ר שרון אלרעי פרייס, הידועה כי מקבלת איומים ברשתות ובסמוך לביתה, חטפה איומים ותקיפות גם הבוקר (שישי).

מאיר בעלה משתף בטוויטר: "היום, כמה דקות לשמונה בבוקר, שרון יצאה לקחת את ילדנו בן ה-8 לבית הספר. חבורת בריונים עם מגפונים התנפלו עליה ביציאה מהבית עם קללות ונאצות. צילמו קטין ללא רשות. הם נכנסו לאוטו ונסעו. אני יצאתי החוצה לוודא שכשהיא חוזרת היא לא תהיה לבדה. מטר של נאצות וקללות כלפי.

עברתי דרך המפגינים מספר פעמים כדי לפנות דרך ושתוכל לחזור הביתה. משטרה לא הייתה בסביבה. הם ביודעין מפרים את פסיקת בית המשפט, הנחיות המשטרה. האלימות היחידה שהייתה באה מחבורת הבריונים הזו. הכל מתועד במצלמות האבטחה. האם קומץ בריונים, עלוב, פטתי שמתנפל על אשה וילד קטן יכתיב בבריונות את רצונותיו? לא", הוא חותם בתוקף.