מצרכים:
300 גרם נודלס
כףשמן
1 בצל
1 פלפל אדום
2 קישוא
1 גזר
כוס ברוקולי (קפוא או טרי)
3 שיני שום חי
מעט מלח ופלפל
3 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב צ'ילי
פלפל חריף (לחובבי חריף)
400 גרם סלמון
לקישוט:
בוטנים
בצל ירוק
אופן ההכנה:
שמים שמן בווק או במחבת גדולה, חותכים גס את הבצל ומטגנים, לאחר מספר דקות מוסיפים שום (ניתן כשיני שום שלמות או לקצוץ אותן ולהוסיף).
בשלב הזה, אם אתם חובבי חריף, ניתן להוסיף פלפל חריף. את שאר הירקות חותכים גס. מוסיפים את הגזר ומטגנים ולאחר מכן מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים מספר דקות.
כשהירקות התרככו מוסיפים את הרוטב סויה והצ'ילי. בשלב הזה, ניתן לתבל במעט מלח ופלפל ובתבלינים האהובים עליכם.
במקביל, בזמן שהירקות מתבשלים, חותכים את דג הסלמון לקוביות וצורבים במחבת נפרדת. לאחר מכן, מוסיפים את הסלמון אל המוקפץ ומבשלים מספר דקות ביחד.
מפזרים מעל בוטנים ומעט בצל ירוק קצוץ.
בתאבון!
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים