מתכון למרק אפונה עם גרונות הודו:
החומרים
4 גרונות הודו
חצי כוס אפונה יבשה
3 שיני שום
בצל קצוץ דק
מלח
שמן זית
מעט כמון
ירקות לפי בחירה, קצוצים דק: גזרים, קישואים, תפוחי אדמה, קולורבי
מרק אפונה עם גרונות הודו: אופן ההכנה
משרים במשך כמה שעות את האפונה במים פושרים, כדי לרכך אותם.
בתחתית סיר עמוק, מטגנים בצל ושום בשמן זית יחד עם גרונות ההודו. ומיד לאחר-מכן מניחים את האפונה בתחתית. מוסיפים את הירקות ומכסים במים. מוסיפים תבלינים ומלח ומבשלים עד שהאפונה הופכת לרכה והמרק נצבע בירוק.
בתיאבון.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים