מתכון לעוף בסויה וצ'ילי. הניחו בצד את בקבוק השמן ואת הסופגניות, והצטרפו לארוחת הצהריים של שירן שלו. הפעם היא מכינה עוף בסויה וצ'ילי.
מתכון לעוף בסויה וצ'ילי – החומרים
6 כרעיים של עוף חצויות ונקיות
2 בצלים
ראש שום
מתכון לעוף בסויה וצ'ילי – החומרים לרוטב
1/3 כוס רוטב סויה
1/4 שמן זית
1 כף ג'ינג'ר מגורר
4-5 כפות רוטב צ'ילי (חריף או מתוק)
מלח ופלפל
מתכון לעוף בסויה וצ'ילי – אופן ההכנה
מסדרים את העופות בתבנית, חותכים את הבצל לרצועות ומוסיפים, מפרידים וקולפים את שיני השום ומוסיפים לתבנית.
מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה ויוצקים את הרוטב על העופות שבתבנית. מצפים את העוף ברוטב. מכסים את התבנית בנייר כסף ומעבירים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות.
לאחר כחצי שעמה מסירים את נייר הכסף, הופכים את העופות מידי פעם וממשיכים בצלייה עד שהעוף מוכן.
בתיאבון.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים