ארגון חותם ממשיך במאבק שלו נגד גיוס בנות, ומוציא סרטון חדש המקדם חוברת הסברה המיועדת דווקא להורים של המלש"ביות.

בסרטון האנימציה אותו יצר הקריקטוריסט הסרוג יוסי שחר, נראית נערה דתית 'מורעלת' שרוצה להתגייס לצה"ל כדי לתרום, ואמה שמתקשה להסביר לה מדוע היא מתנגדת.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

הסרטון נגד גיוס בנות של חותם

הבת מגייסת את המחקרים והנתונים המראים על עלייה בשיעור הגיוס של בנות לצה"ל ואת התרומה שלהן, אך האם מטילה ספק בנתונים אותם מסר דובר צה"ל, שמופיע גם הוא בהופעת קמע למספר שניות.

הבת והאם לא מגיעות להסכמה, אבל החוברת של חותם אמורה לספק לאם נתונים ודרכי הסברה לבת, ובסיום הסרטון הן קובעות לשיחה על "פק"ל קפה".

מורעלת על הצבא
האמא מתקשה להסביר את ההתנגדות

הסרטון הזה מצטרף לסדרת סרטונים קודמים של חותם, בו מבקש הארגון להטיל ספק בקמפיין לעידוד גיוס בנות לצה"ל. סרטון קודם בו נראתה בחורה דתייה בבסיס צבאי, הוביל לסערה, ואף לרמיזות מיניות מצד ח"כ אלעזר שטרן נגד יו"ר ארגון חותם עמיטל בראלי.