ראש המכון למחקרי ביטחון לאומי, עמוס ידלין, התייחס היום (שלישי) לאירוע הביטחוני שהתרחש אמש בהר דב, במסגרתו כוחות צה"ל סיכלו פיגוע של מחבלי חיזבאללה שניסו לחדור לשטח ישראל. בדבריו הזהיר מהאפשרות של תקיפה נוספת, ואמר כי "מוטב שנסראללה ימשיך להתחבא בבונקר שלו".
"האירוע בהר דב הסתיים באופן סביר לישראל: גילוי מוקדם וסיכול חדירת חוליית מחבלי חזבאללה לישראל, ללא נפגעים לכוחותנו" אמר. "בינתיים פסקה האש, אולם מוקדם להכריז שהאירוע מאחורינו, בטרם ניווכח שחיזבאללה מסתפק בכך ומחזיר את מחבליו לשגרה".
לדבריו, ״לא חיזבאללה ולא ישראל מעוניינים במלחמה, אולם נסראללה טעה בעבר כשהימר על פעולת חטיפה מוגבלת ומצא עצמו במלחמה. האשליה שניתן לשלוט בהסלמה מסוכנת, ונסראללה מסתכן בשגיאה אסטרטגית חוזרת אם הוא מניח שיצליח ללכת על הסף בבטחה. מי שנכווה ברותחין מוטב שיזהר בצוננין, וימשיך להתחבא בבונקר שלו. הוא יודע למה״.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
huxh
הבן אדם כסר 100 שנה בפנסיה, לא מבין כלום
12:42 29.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צביקה
ממשלה חלולה
11:30 28.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר