התפתחות בפרשת רצח תאיר ראדה ז"ל: הפרקליטות פנתה לעליון היום (רביעי) בבקשה לקבל את התיק הרפואי של א"ק ששמה נקשר בפרשת רצח הנערה תאיר ראדה.
החלטת הפרקליטות באה בעקבות דרישתו של עורך דינו של רומן זדורוב, שהואשם ברצח תאיר, למשפט חוזר: "המשיב מפנה אבצע מאשימה בטענה כי היא זו שרצחה את המנוחה. בין יתר התימוכין השונים לטענתו זו, מפנה המשיב לדברים העולים מהחומר הרפואי שנערך בעניינה של המשיבה".
בשם זדורוב נטען כי בחודש אוגוסט 2014, לאחר אשפוז ממושך של א"ק, אושפזה א"ק בשנית לאחר שאמרה לגורמים המטפלים כי יש לה דחף לרצוח "וכי אף עשתה הכנות לשם כך".
עוד הוסיפו לטעון ולהציג ארבעה מסמכים מתיקה הרפואי של א"ק מבית החולים מזרע בו אושפזה העוסקים במצבה הנפשי, מסמכים שלא היו בידי המשטרה.
מצידה של א"ק נאמר כי לא ברור כיצד הגיעו המסמכים האלו לידי בא כוחו של זדורוב, שכן המסמכים חוסים תחת חיסיון רפואי וכי לא הועברו בהסכמתה.
לכן, על מנת לברר את מצבה הנפשי של א"ק באותו הזמן, הפרלקיטות מבקשת לידיה את תיקה הרפואי של א"ק כדי לקבל את "התמונה המלאה הנוגעת למצבה הרפואי".
עורך דינה של א"ק, עורך דין תומר שוורץ הודיע על הסכמתו לעיון הפרקליטות בתיק הרפואי.
לאור זאת, תמר בורנשטיין, ראש תחום (משפט פלילי) בפרקליטות המדינה, פנתה לשופט מלצר בבית המשפט העליון בבקשה "להורות לבית החולים מזרע להעביר את החומר שבתיקה הרפואי של א"ק".
א"ק נחקרה – הפרקליטות הסתירה
כזכור, בתחילת חודש נובמבר פורסם כי חודש לפני כן נחקרה א"ק במשטרה ומסרה עדות , וכי לדבריו של עו"ד ירום הלוי, עורך דינו של זדורוב, הפרקליטות הסתירה את דבר החקירה.
לדבריו, הפרקליטות "חוטאת לתפקידה" בכך שהסתירה זאת וכי גילה זאת בדרך עקיפה.
כזכור, הלוי הגיש בקשה לעליון למשפט חוזר ובו ראיות חדשות לדבריו השוללות את אפשרות זדורוב לביצוע הרצח, כמו גם טענות חדשות הקושרות דווקא את א.ק לרצח תאיר ז"ל.
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
1 דיונים
יהודי
כנראה רוצים לעשות קומבינה.אנשים מהפרקליטות והעורך דין.להוציא את זדורוב הרוצח.כנראה גם חולה נפש.שיבדקו קודם את עברו הרפואי בח'ול ובארץ.כנראה הם זוממים על פיצויים מהמדינה ולהתחלק בשלל.את זה צריך לבדוק.מה שכתבתי...
כנראה רוצים לעשות קומבינה.אנשים מהפרקליטות והעורך דין.להוציא את זדורוב הרוצח.כנראה גם חולה נפש.שיבדקו קודם את עברו הרפואי בח'ול ובארץ.כנראה הם זוממים על פיצויים מהמדינה ולהתחלק בשלל.את זה צריך לבדוק.מה שכתבתי הכל השערות בלבד.שזו סבירות גבוה מאוד.כי לדעתי.אין נוסחה אחרת.זדורוב הוא הרוצח.
המשך 06:55 12.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כמה רוע
רומן זדורוב הארור הוא הרוצח
16:54 12.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זדורוב הוא הרוצח
רומן זדורוב הוא הרוצח במיליון אחוז
16:55 12.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אדוה
בא לי לצעוק!!!!!מכל כיוון הבחורה חדשודה מאוד.. ומעניין לא עוצרים אותה ולא עושים. מסקרן אותי מי הפעיל בשבילה קשרים במשטרה ובפרקליטות . כי אין שום הסבר אחר
21:50 11.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד רות
המטרה להעלים ראיות כמו שעשו בפרשת רות דוד כדי ששי ניצן יפרוש בשקט. תיראו מופתעים.
15:17 11.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר