הזימונים לסגל נבחרת ישראל תמיד מלווים, מטבע הדברים, באכזבות מצד כדורגלנים שלא זכו ללבוש את המדים הלאומיים, כעת אנו מגלים את גודל האכזבה והכעס לא רק אצלם אלא גם אצל בני משפחתם.

סינדי חיימוב, רעייתו של שוער האלופה בשנתיים האחרונות, גיא חיימוב- שזומן בעבר לסגל הנבחרת-, זעמה על ההחלטה שלא לזמנו למשחק נגד נבחרת רומניה ופרסמה פוסט זועם בעמוד הפייסבוק שלה.

חיימוב נקטה בכל השמות של השוערים שקבוצותיהם ממוקמות במקום הראשון שזומנו לסגל הנבחרות שלהם: "מנצ'סטר סיטי מקום ראשון. שוער: בראבו- סגל נבחרת צ'ילה. יובנטוס מקום ראשון. שוער- בופון סגל נבחרת איטליה. ברצלונה מקום ראשון. שוער: טר שטגן- סגל נבחרת גרמניה. באיירן מינכן מקום ראשון. שוער נוייאר- סגל נבחרת גרמניה".

לאחר מכן כתבה חיימוב: "הפועל באר שבע מקום ראשון בישראל אחרי 2 אליפויות, ואולי בדרך לשלישית, ספגה את כמות השערים הנמוכה בליגה. שוער: גיא חיימוב שלא הוזמן אפילו לסגל הרחב של שוערי נבחרת ישראל".

"מריח רע? מאוד. מקומם? ודאי. מקצועי? כנראה שלא. ענייני יח"צ? אולי. לא מקצועי? רק הנחתי את זה פה", כתבה חיימוב.

בסוף דבריה היא הוסיפה: "אמר ערן זהבי: 'גם עוד 50 שנה לא נגיע לכלום', אני לא מתפלאת".