יו"ר האיחוד הלאומי, שר החקלאות ופיתוח הכפר, אורי אריאל, קורא הבוקר (רביעי) לצאת לפעולה צבאית ברצועת עזה, בכדי לזרז את שחרורם של החיילים השבויים הדר גולדין ואורן שאול הנמצאים בשבי חמאס.

בנוסף, בראיון שהעניק לאריה גולן ביומן הבוקר של רשת ב' האשים אריאל את צה"ל בירי של תחמושת שפג תוקפה על דיונות ריקות, ואף קרא לשנות את מדיניות התגובה כדי להגביר את הלחץ על החמאס.

"יש לצאת לפעולה צבאית ברצועת עזה לזירוז השבת גופות החללים גולדין ושאול. משפחות גולדין ושאול צריכות לקבל תשובות מהממשלה' ומה שצריך לעשות בשביל לזרז את התשובות והידע זו פעולה צבאית נמרצת ונקודתית של גביית מחיר. אתה חוטף – אתה מחטיף".

"יש מפקדות לחמאס, מה הבעיה להוריד אותן? מה, אנחנו כאלו הומניים? זה לא צריך להיגרר למלחמה, יש לנו הנהגה אחראית", אמר אריאל. "אם חמאס לא רוצה מלחמה שלא יירה עלינו ואנחנו לא נירה עליו. אם הוא יורה עלינו אז הוא צריך לקבל מנה אחת אפיים. זה יעזור להסדיר את נושא הגופות בינינו לבינם. מי שלא מבין בנועם יבין במקל חובלים כמו שצריך".

"מאז ששר הביטחון נכנס לתפקידו בכל ההתקפות אין אפילו לא פצוע פלסטיני אחד. הפירוש של זה הוא שמטוסי חיל האוויר יורים אל עבר הדיונות הריקות תחמושת שפג תוקפה", אמר אריאל.