שרת התרבות והספורט מירי רגב (הליכוד), תועדה אמש (שלישי) כשהיא יושבת עם ידידים במסעדה המוכרת חמץ בפרהסיה בלב יפו.
מי שפרסם את התיעוד הוא עיתונאי 'הארץ' חיים לוינסון שצייץ בטוויטר תמונה בה נראית רגב יושבת ליד שולחן במסעדת "פארוק בשוק" ביפו.
לוינסון כתב בעוקצנות: "מעניין מה מירי רגב הייתה אומרת על שר שהיה יושב במסעדה שמוכרת חמץ ושרימפס לולי השרה הייתה מירי רגב". לוינסון שככל הנראה שוחח עם עוזריה של רגב הוסיף כי "לטענת עוזריה, על השולחן זה יין. לא בירה".
מעניין מה מירי רגב הייתה אומרת על שר שהיה יושב במסעדה שמוכרת חמץ ושרימפס לולי השרה הייתה מירי רגב
(לטענת עוזריה על השולחן זה יין לא בירה ) pic.twitter.com/ingbSHrmEA
— Chaim Levinson (@chaimlevinson) 11 באפריל 2017
נציין כי מירי רגב מתעמתת לא פעם עם האליטות מהשמאל על נושאים הקשורים ביהדות ומסורת ומדגישה את היותה מזרחית המחוברת למסורת ישראל ולעולם היהודי.
מספר שעות לאחר מכן בתגובה לציוץ של לוינסון פרסמה השרה רגב את הדברים הבאים: "הצטרפתי למפגש חברים. על שולחננו היו אבטיח, יין, סלט ומצות. הפרסום שכביכול ישבתי בארוחה שכללה חמץ, הוא הוצאת דיבה שקרית".
מה דעתך בנושא?
6 תגובות
0 דיונים
יהודי
מאז קום המדינה הכנסת מורכבת ברובה מכופרים, מירי רגב ברוח מפקדה מזלזלת בדת באופן הכי גרוע: מעמידה פנים שאכפת לה.
09:58 23.07.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
00:53 13.04.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מירי תחזרי הביתה
למה את בכלל נכנסת למסעדה שמגישה חמץ???
21:32 12.04.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראבלוף
אלה קציניך ישראל....
18:24 12.04.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
13:18 12.04.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זקי
בחג במקום להיות עם משפחה אוכלת המסעדה חמצה. בנט אשכנזי אבל דתי אולי רביע לו
09:23 12.04.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר