יו"ר מפלגת ש"ס, שר הכלכלה אריה דרעי, צפוי לעזוב את משרדו בשבועיים הקרובים ולקבל משרד אחר, כך פורסם אמש (חמישי) בערוץ 10.
על פי הדיווח, דרעי מתכוון לעזוב את משרדו בכדי לאפשר את אישורו של מתווה הגז על ידי שר אחר שיגיע למשרד במקומו, מכיוון שדרעי עצמו מסרב לחתום על סעיף 52, אחד מסעיפי המתווה, ובלי אישורו כשר הכלכלה אי אפשר להעביר את המתווה.
כעת השאלה הגדולה היא לאיזה משרד צפוי דרעי לעבור. בסביבתו של יו"ר ש"ס מבהירים כי אחת האפשרויות היא שהוא יקבל את משרד הפנים, בראשו עומד השר סילבן שלום. ראוי לציין כי במהלל המשא ומתן הקואליציוני סירב דרעי לקבל לידיו את תיק הפנים לאחר שסמכויותיו קוצצו בעקבות העברת מנהל התכנון ממנו למשרד האוצר, בראשות משה כחלון.
אלא שלפי שעה נראה כי מעברו של דרעי למשרד הפנים לא יהיה כל כך פשוט שכן סילבן שלום לא מוכן לוותר על משרדו. לאחרונה נערכה פגישה בין נתניהו לשלום אך השניים לא הצליחו להגיע להסכמה בנושא.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים