אם היו כותבים טקסט כזה נגד ערבים, זה מזמן כבר היה מסתיים במעצר מנהלי.

מנכ"ל ארגון להב"ה בנצי גופשטיין הגיש תלונה במשטרה על הסתה לאלימות ולטרור נגד אתר 'הארץ' וניסן שור.

במאמר שפרסם אמש בהארץ כתב שור על כך ש'השמאל בישראל הוא חבורה של נמושות'. בתוך המאמר כותב שור: "בחלומותיי אני מקים מליציה של אשכנזים ממושקפים עם בקבוקי וויסקי ומחבטי בייסבול ומחפשת את בנצי גופשטיין וחברי ארגון להב"ה כדי לכלות בהם את זעמה".

עוד כתב שור "אחרי שאנחנו מסיימים איתם והם נמלטים מאיתנו מדממים וצולעים, אנחנו מטפלים בארגון לה פמיליה ורודפים גם אחרי הנכד הפסיכופת של כהנא. מפרקים את כל הגזענים. דופקים את החוליגנים הלאומנים. מחסלים את הטרוריסטים היהודים. וגם בצלאל סמוטריץ' יחטוף איזו סטירה או שתיים."

11855842_821071144658032_7510901490320818183_n
קטע מתוך המאמר בהארץ

 

בתגובה לדברים הגיש גופשטיין תלונה במשטרת חברון נגד אתר הארץ ונגד הכותב בגין הסתה לאלימות ולטרור.

"אם אני הייתי כותב את אותם הדברים כנגד ערבים או שמאלנים הייתי נעצר באותו רגע, אבל לשמאל מותר להסית ולקרוא לאלימות מפורשת. אני קורא ליועץ המשפטי לחקור ולעצור את כותב המאמר ולסגור את עיתון הארץ המהווה כר להסתה הקיצונית", אומר גופשטיין לסרוגים.

New Doc 3-page-001

פרקליטו עו"ד איתמר בן גביר מסר בתגובה כי: "אין ספק כי ההסתה של אתר הארץ שוברת שיאים בכל פעם מחדש. כאשר מדיניות הפרקליטות מפלה ונוקטת באמצעים רק נגד אנשי ימין אין פלא שאתר הארץ ואנשי השמאל מרשים לעצמם לחזור ולהסית בידיעה שלא יינקט נגדם אף צעד, הגיע הזמן שבפרקליטות ישתמשו באותם אמצעים נגד אנשי שמאל לפחות כמו שמשתמשים כנגד אנשי ימין".

כזכור לפני שנתיים הותקף השר נפתלי בנט בועידת השלום של 'הארץ' בידי אדם שניסה להכותו באגרוף ופגע בו בגבו.

ממערכת הארץ סרבו להגיב על הגשת התלונה ומסרו "אין תגובה".