אחרי שהקשר עומר אצילי חתם היום (שלישי) בבית"ר ירושלים יום לאחר שהודיע על חתימה במכבי חיפה, במועדון מבירת הכרמל מגיבים לסיבוב הפרסה של השחקן, "המעשה הוא בניגוד גמור לתרבות הארגונית שלנו ולמצופה מכל שחקן או בעל תפקיד במועדון"

"כפי שפורסם אמש", כתבו הירוקים "סוכמו כל התנאים בין מכבי חיפה לשחקן עומר אצילי וסוכנו רונן קצב לחזרתו של אצילי למועדון כדורגל מכבי חיפה, לתקופה של שנתיים וחצי החל מינואר 2025. הודעות על הסיכום בין הצדדים פורסמו ע״י השחקן וסוכנו".

"השחקן אף הודיע למאמן הקבוצה ברק בכר כי סיכם ושהוא שמח לחזור לשתף עימו פעולה ולעשות דברים מדהימים ביחד כפי שעשו בעבר". כתבו במכבי חיפה "למרות זאת, ולהפתעתנו הרבה הודיע השחקן הבוקר לנשיא המועדון כי למרות הסיכום האמור הוא החליט לשחק בבית״ר ירושלים. המעשה הוא בניגוד גמור לתרבות האירגונית שלנו ולמצופה מכל שחקן או בעל תפקיד במועדון".

כזכור לאחר שכבר הודיע אתמול שסיכם במכבי חיפה, כוכב הכדורגל הישראלי עומר אצילי חתם היום בבית"ר ירושלים לשנתיים וחצי. השחקן העלה סטורי בחשבון האינסטגרם שלו בו הסביר את ההחלטה, "אני חושב שאף אחד בעולם לא יבין מה מניע אותי ומה גורם לי להיות בבית"ר ירושלים".