חברת 'ש.ה – שני הדייגים בע"מ' מיידעת את לקוחותיה, כי אחד ממוצריה זוייף ונמכר תחת השם של החברה, וקוראת לציבור לא לצרוך אותו.
בהודעה מטעם החברה נכתב: "הובא לידיעתנו, כי קיים כיום בדרכי השיווק מוצר בשם "ביצי דג בורי מומלחות מיובשות ומצופות בשעווה" ארוז באריזת ואקום שקופה עם תווית זהה לתווית המקורית שלנו, ועם זיהוי שלנו כיצרן: שני הדייגים , ללא תאריך ייצור או תאריך פג תוקף, אשר לא יוצר על ידינו".

עוד נכתב כי "הציבור מתבקש שלא לצרוך את המוצר בעקבות חשש לזיופו. לתשומת ליבכם, המוצר המקורי שיוצר בחברתנו מסומן עם תווית זהה, אך ארוז באריזת וואקום בצבע כסף וזהב ומסומנים עליו תאריך ייצור: 20/06/24 ותאריך פג תוקף: 17/09/24 באמצעות מדבקה נפרדת".
"אנו פועלים בשיתוף מלא עם משרד הבריאות. לקוחות שברשותם נמצא מוצר שלעיל מתבקשים לפנות לחברתנו לצורך בירור לטלפון 0526944561.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים