אלפי שוטרים מאבטחים בשעות אלו את העולים לקברה של רחל אמנו בבית לחם לרגל יומא דהילולא, ב"מוסדות רחל אמנו" יערכו את תיקון 'רחל אמנו', מחר – יום שלישי (יום ההילולא) החל מהשעה 16:00, כאשר לפני התיבה יעבור המקובל רבי יעקב עדס שליט"א, יחד עם מקובלים נוספים.
הנהלת 'המרכז הארצי לפיתוח המקומות הקדושים' מבקשת מהקהל הרחב שמגיע ברכבים פרטיים לחנות בחניון הסמוך לאצטדיון טדי, ומשם יצאו שאטלים של 'אגד' היישר לקבר רחל.
הרב מרדכי ברנשטין מרבני ישיבת רחל אמנו מסר: "למרות הדיווחים על העימותים בתקופה האחרונה באזור הקבר הפעילות בכולל והישיבה בקבר רחל המשיכה כסדרה – אין מה לחשוש, אנחנו קוראים לציבור לבוא ולהשתתף בהילולא הגדולה – כי אמא יש רק אחת, אלפי שוטרים וחיילי צה"ל נפרסו כבר בשטח בכדי לאבטח את רבבות העולים לתפילה, ונקווה שבס"ד העלייה ההמונית תעבור ללא אירועים חריגים".
תמונות ראשונות מקבר רחל אמנו בבית לחם
צילום: דוברות מוסדות רחל אמנו







מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים